Tomt
Entré sal
Stuga
Interiör stuga
Badtunna
Uteplats
Strand
Ställplatser
Bro över bäck
Infart
Uteplats bad
Stuga
Stuga
Hus
Tomt
Tomt
Sjö
Område
Bo Stugor och Privat boende

Sagaliden. En liten plats.

Den lilla platsen finns vid stranden av en stilla insjö i Hälsingland. Långa sommarnätter och rikliga vintrar. Natur. Tystnad. En liten plats där livet får mycket utrymme.

På Sagaliden kan du bo en natt eller längre, enkelt eller mer ombonat. Vi har en småskalig uthyrning av mindre hus, timmerstugor & ställplatser under säsong.

För bokningar & frågor gå in på vår hemsida.

På Sagaliden kan du bo en natt eller längre, enkelt eller mer ombonat. Vi har en småskalig uthyrning av mindre hus, timmerstugor, ställplatser och ett Tipi. I huvudbyggnaden finns duschar, wc, samlingssal, lobby, bibliotek, takterrass, växthus samt vedeldad bastu. I anslutning utekök, utedusch, tvättstuga och eldplats. En hundra meter lång sandstrand och bryggor inbjuder till bad i Storsjön. Roddbåtar, kanoter, SUP- StandUpPaddleboards och flytvästar finns att låna för gäster.

Hus - 700-900 / 1300-1500 kr (året om)
Vi har tre mindre moderna hus för uthyrning. Vi kallar dem Picasso, Léger och Matisse. Husen är 40 m2 , har två sovrum med två sängar i varje rum, wc/ dusch och liten hall med pentry. Liten uteplats hör till varje hus med eget trädäck och utsikt mot Storsjön.

Hebren/stugor - 600 / 800 kr (maj - sept)
Vi har fyra äldre enkla timmerstugor i olika storlekar för uthyrning. Vi kallar dem Zorn, Larsson, Hjertén och Derkert. Stugorna är i en eller två våningar och har mellan 2-4 sängplatser vardera. De har indragen el och litet kylskåp men saknar rinnande vatten, wc & dusch. Liten uteplats finns intill husen. Vi har även ett rymligt Tipi tält för fyra personer. I huvudbyggnaden intill finns tillgång till wc, duschar och bastu.

Ställplatser - 350 kr (april-okt)
Vi har 13 ställplatser för husbil med eget trädäck och el samt 2 extra ställplatser med gräs i stället för trädäck, vackert beläget invid Storsjön. 6 av dessa kan också användas för husvagnar om dragfordon parkeras på p-plats utanför området vid trängsel. Solbrygga om 100 m2 med utedusch, samt strand och bastu ligger i direkt anslutning till ställplatserna. Tömning av gråvatten och latrin finns på området. Totalt har vi 15 ställplatser varav 10 går att förboka. Maxtid för bokning är 3 veckor.

Fri wifi och full tillgång till alla faciliteter på Sagaliden ingår i boendet. Vedeldad bastu finns tillgänglig mot vedpeng. Det finns ingen restaurang på Sagaliden men en stor eldplats där det går att grilla och ett utekök. Under sommaren planeras ett enkelt sommarcafé. Besökare utan bokad plats måste parkera på P-plats utanför området.

Bokningar görs på vår hemsida: visitsagaliden.se
För frågor eller vid manuell bokning kontakta oss: [email protected]

Varmt välkomna till Sagaliden!