© Upplev Nordanstig
Färgbild - sjöbodar vid havskust
© Meta Sjödin
Färgbild - hästar med ryttare på lång rad ute i naturen

Hem / Vill du synas?

Vill du synas på vår webbplats?

Vill du synas kostnadsfritt på upplevnordanstig.se, där det finns ett samlat utbud av aktiviteter, sevärdheter, evenemang, boende och matställen för Nordanstig? Har du något som passar in i nämnda kategorier? Då har du möjlighet att få egna inloggningsuppgifter till informationssystemet CBIS som vi använder.

Så här går det till

  1. Skicka ett mejl till [email protected] med dina kontaktuppgifter (namn, företag/förening, e-postadress och telefonnummer)
  2. Vi registrerar dig i systemet CBIS
  3. Du får ett mejl från [email protected] som bekräftar att vi registrerat dig
  4. Du får ett mejl från [email protected] med inloggningsuppgifter. OBS! Mejlet kan hamna i skräpposten så glöm inte att kolla där om mejlet dröjer
  5. Tänk på att du måste ha rätt att använda bilden du lägger upp i samband med presentationen. Det är du som ansvarar för att du har rätt att använda bilderna.

Granskning

Vi på turistbyrån granskar alla inkomna presentationer innan publicering. Vi förbehåller oss rätten att bedöma vad som är av intresse för turistiska ändamål samt eventuellt göra mindre ändringar i texten innan publicering sker.
Vi har som ambition att granska inkomna presentationer så snart som möjligt men i perioder är det högt tryck och då kan det ta lite längre tid. Normalt sett granskar vi inom 5 arbetsdagar.

Har du redan inloggningsuppgifter?

Logga in här: http://cbis.citybreak.com
Har du glömt lösenordet?
Gå till http://cbis.citybreak.com klicka på "Glömt lösenord" och sedan fyll i mailadressen så kommer det ett nytt mail med uppgifter och länk att välja nytt "lösenord".

Har du frågor kring din publicering? Vill du att vi hjälper dig med att publicera din produkt?
Kontakta gärna oss:
Nordanstigs turistbyrå, 0652-361 10.
Camilla Eriksson-Uddén, Destinationsutvecklare, 0652-367 64.