Göra Äta Ekologiskt & Lokalproducerat

Jeanettes Choklad & Bergsjö Kokosbollar

Choklad och bakverk med känsla för hantverket i form och smak

© Jeanettes Choklad & Bergsjö Kokosbollar
Göra Äta Ekologiskt & Lokalproducerat

Jeanettes Choklad & Bergsjö Kokosbollar

Choklad och bakverk med känsla för hantverket i form och smak

OBS: Pausad verksamhet, se Facebook för senaste infon.

Värnar om det lilla samhällets fortlevnad och verkar lokalt med tillverkning och försäljning.
Cocosbollarna bakas på beställning efter gammaldags recept utan kexbotten och går utmärkt att frysa.
Handgjorda Hälsingepraliner av äkta råvaror gjorda av kvalitetschoklad från Schweiz. Fyllningen består av fin tryffel gjord av choklad, riktig grädde och smör. Tryffeln är sen smaksatt med bland annat bär plockade i hälsingeskogarna och likörer från Bols och Baileys

Levereras till butiker, cafeer, resturanger, skolklasser, föreningar och privatpersoner.

OBS! Produktionen är i liten skala och tillgången varierar under året.
Ni är välkomna att höra av er.
Jeanette Svalstedt i Ilsbo sköter och äger verksamheten.
070-341 03 65

Välkomna!

Kontakt

Datum & tid

27/11 - 31/12