Illustration svart bakgrund/gul text
Göra Sport & Motor Sport

Streetsports Nordanstig - skatehall

på Gnarp
Välkommen till Skatekapellet i Gnarp på Bergevägen 16!

Vi är en förening i Nordanstig som vill skapa möjligheter för främst barn och unga att få möjlighet att utöva skate, kickbike, bmx m.m och hitta på aktiviteter och event. Självklart är alla välkomna att delta, ung som gammal.

Viktigt för att man ska få vistas i lokalen är att man registrerar sig som medlem och swishar medlemsavgiften (100:-/år).
Man behöver också betala entrekort.
Dagsentre, 20:-/pers, kan swishas till swishnr 123 239 47 73.
Skateshopen är stängd så länge det inte finns någon ansvarig på plats.
Det går bra att låna hjälmar som finns men skateboards lånas bara ut om ansvarig person är på plats.
För mer info eller frågor, hör av er till 076-3462640.

Streetsports Nordanstig
Vi arbetar för att starta upp aktiviteter men också ett av våra främsta mål är att få till att bygga en skatepark med tillhörande cykelpark i Gnarp.
Detta hoppas vi kommer gynna hela kommunen såklart och också skapa en positiv påverkan på bygden i och med att man får med sig barn och unga som aktiveras och också är med och driver projekten i samarbete med föreningen :).
Vi har en drog- och alkoholpolicy där vi vill vara en kraft för att motverka missbruk ibland barn och unga och våra aktiviteter och vårt engagemang i samhället har också som mål att förebygga destruktiva mönster ibland barn och ungdomar. Vi tillåter inte varken droger eller alkohol på våra event, träningar, tillställningar eller andra aktiviteter kopplat till vår förening. Vi vill också uppmärksamma, och uppmuntra barn och unga att se betydelsen av träning, hälsa och positiva val.
Alla som vill är välkomna att höra av sig och stödja föreningen och verksamheten.