© Hassela Ski Resort
Skidåkare i skidbacke med blåhimmel i bakgrund.

Hem / Sportlov

Sportlov i Nordanstig

I Nordanstig erbjuds en mångfald av vinteraktiviteter under sportlovsveckorna. Skidåkning, skridskor, utförsåkning, skotersafaris, ridturer, isfiske m.m.

Hassela Ski Resort

Tillbringa sportlovet på Hassela Ski Resort. Njut av skidåkning, lek och bus utomhus i snön. Sportlovsveckorna är fulla av aktiviteter för både stora och små. Lär dig åka skidor och häng med Bäver Benny. I Hassela bygger Snowpark Consulting enkla och utmanande parker för alla jibbare. Här samsas barn, ungdomar och äldre åkare, ett perfekt tillhåll för alla under sporlovet. Läs mer om Sportlov på Hassela Ski Resort.

Storskogens Hästturer - Halls Gård i Hassela

Halls Gård bedrivs turridning på islandshästar i vackra Hälsingland! Deras turridningar går genom vacker natur, berg och sjö med milsvid utsikt!  På trygga, välridna islandshästar tar de med dig i vinterlandskapet på stigar och vägar. Läs mer på deras webbplats om deras Vinterturer.

Äventyrsmästarna i Hassela

Äventyrsmästarna erbjuder aktiviteter och upplevelser i naturen året om såsom konferenser och teambuilding. Hos dem hittar du det fartfyllda skoterracet i dramatisk natur, den spännande fisketuren och den perfekta avkopplingen i deras Vildmarksspa. Läs mer på deras webbplats: Äventyrsmästarna

Gällsta IK:s ishall i Gnarp

Denna ishockeyförening erbjuder friåkning på vinterlov och sportlov. De har också skridskoskola. Hallen är öppen okt-april. Se mer aktuell info på deras webbplats: Gällsta IK

Färgbild - mattallrik i närbild
© Upplev Nordanstig

Äta & Fika

Utsikt från strand över havet med strandgräs i förgrunden.

Allemansrätten

Färgbild - man i närbild som håller en stor gädda - ute på fisketur i båt.
© Upplev Nordanstig

Fiske

Elljusspår för längdskidåkning

Skidspåren drivs ofta av lokala, ideella idrottsföreningar(undantaget är Hassela Ski Resort) och är beroende av den naturliga snötillgången, för att kunna preparera spåren varje säsong. Därav rekommenderar vi att hålla utkik på skidspar.se för aktuell information.

  • Bergsjö - 2,5 km
  • Gnarp - 3,3 km
  • Hassela - 2,5 km
  • Ilsbo - 3 km
  • Jättendal - 2,5 km
  • Hassela Ski Resort - 2,5 km
  • Stocka - 2,5 km
  • Strömsbruk - 2,5 km
  • Älgered - 1,4 km

Ladda gärna ner appen skidspår.se för aktuell spårstatus.