Himmelriket i Harmånger
Himmelriket i Harmånger
Himmelriket i Harmånger
Himmelriket i Harmånger
Himmelriket i Harmånger
Göra Shopping Fabriksutförsäljning & Outlet

Himmelriket

på Harmångers Centrum
Välkomna till denna butik på Skräddarvägen 8 i Harmånger vid E4:an. Himmelriket AB är Sveriges största Homepartyföretag i erotikbranchen.

Himmelriket
Vi vill på ett ansvarsfullt och roligt sätt hjälpa människor till ett bättre samliv. Det gör vi framförallt genom att erbjuda produkter för ökad livskvalité, information och rådgivning.

Vårt utbud består av erotiska leksaker, hjälpmedel, oljor, spel och mycket annat. Målsättningen är att på ett ansvarsfullt och roligt sätt hjälpa människor till ett bättre samliv. Vi arbetar för att bryta tabut kring sexualiteten och i en trevlig och öppen miljö informera och vägleda. Vårt framgångsrika koncept bygger framförallt på ett stort och välgenomtänkt utbud samt mycket kunniga och engagerade säljare.

Vår huvudverksamhet är Homepartys som vi anordnar över hela Sverige, men i organisationen ryms även en markbutik, webbshop, franchise och grossförsäljning. Vi arbetar tillsammans med de största tillverkarna i runt om i världen för att kunna erbjuda ett brett utbud och god kvalitet till bästa pris.

På vilket sätt är Himmelriket unikt?
Vår idé är lika självklar som enkel. Vi har valt att sammanfatta vårt koncept i nio punkter

Brett utbud
Himmelriket erbjuder tusentals produkter, alla speciellt utvalda för att komplettera resten av utbudet. Vi letar ständigt igenom utbudet från många leverantörer över hela världen för att hitta de bästa och mest prisvärda produkterna

Effektivitet
Himmelrikets kontor är beläget i Harmånger. Här har vi även lager, administration, paketering och kundservice. Allt centraliserat för att hålla nere priserna och kunna ge god service åt våra kunder

Riktigt bra priser
Himmelriket har med hjälp av stora inköpsvolymer och effektiv hantering lyckats hålla låga priser, men du får även god service och fullständig trygghet. Det är vad vi kallar ett bra pris

Kunden i fokus
Service är A och O. Vi gör allt för att du som kund ska trivas hos oss på Himmelriket. Målet är att alla kunder ska vara nöjda kunder. Var därför inte rädd att kontakta vår kundtjänst om problem skulle uppstå. De har i uppgift att lösa eventuella problem så enkelt och smidigt som möjligt för dig som kund. Skulle ett problem uppstå som vi mot all förmodan inte kan lösa, så följer vi naturligtvis allmänna reklamationsnämndens beslut.

Expertis
Vår kundservicepersonal, homepartysäljare och butiksanställda är experter på våra produkter och har goda kunskaper gällande sex och samlevnad. Med tystnadsplikt hjälper de dig att hitta det du vill ha eller behöver.

Valfrihet
Handla enkelt via vår reklamfria webshop, besök en mysig Himmelriket-butik, eller boka ett eget homeparty och kombinera shopping med en trevlig kväll med dina vänner.

Snuskfritt
Hos Himmelriket slipper du irriterande ”popup-rutor” och banners med grov sexreklam för betalnummer, porrsidor m.m. Vi är en frizon från allt detta så att du kan handla i en trevlig atmosfär utan reklam för annat.

Ett bra val för miljön
Himmelriket är med och finansierar den icke vinstdrivande organisationen El-kretsen som har ett rikstäckande insamlingssystem för elartiklar och batterier. Med deras hjälp kan vi samla in och återvinna de produkter du lämnar in på återvinningsstationen på ett effektivt och miljöriktigt sätt.

Välkomna!