Gymmix, gnarp, träning, idrott, yoga
Gymmix, gnarp, träning, idrott, yoga
Gymmix, gnarp, träning, idrott, yoga
Göra Hälsa & Spa Yoga & Meditation

GYMMIX - Gnarp

på Gnarpsviljan
Välkomna till Gym Mix i Gnarp! Föreningen med STORT träningshjärta!

Om Gymmix Gnarp
Vilka är vi?
Gymmix Gnarp är en ideell förening som är till för alla som vill röra på sig och ha kul.
Vi är belägen i Gnarp som ligger i Nordanstigs kommun i norra Hälsingland. Se hemsida eller Facebook för tid av nästa pass.

2013 och framåt! Vi utvecklas som gymnastikförening och tar ett kliv på Gymmix-tåget som går genom landet! Ett initiativ som erbjuder varierande träning och utbildning för våra ledare, både inom förståelsen för den fysiska ansträngningen och människokroppen, men också möjligheten att utveckla fram sina egna pass (vare sig det är inom styrka eller kondition) självständigt. Vi är fortfarande Gnarps Gymnastikförening men bytte namn till Gymmix Gnarp som en symbol för utveckling.

2015 blir nyheterna ett kombinerat konditions- och danspass som ska erbjudas till alla som vill röra på sig och få upp flåset! Utomhusträning under sommaren i form av EFIT och dubbla av de populära EFIT-passen under hösten, och även nya instruktörer som vi glädjs med!

2016 dansade vi på med Cardiodance, Cirkelträning och Push som fortsatte gå bra. Vi annonserade för nya ledare och till kommande terminer har de gått utbildning och kommer leda barngympa.

2017 Vi köper in ny utrustning och utökar träningsmöjligheterna! EFIT och Lättgympan kommer tillbaka och pushen byts ut mot nya uppdaterade passet Bodywork. Nyheterna Yinyoga och Familjegympa tror vi kommer bli en succeé!
​Hos oss hittar ni gruppträningspass som är anpassade för alla.

Välkomna!