Framsidan på Frenellsgården
Bastu vid vatten
Lantligt kök med bli skåp
Vardagsrum med soffa och fotöljer
Ingång till Frenellsgården
Vedkamin och en del av matsal
Bo Stugor och Privat boende Privat boende - Stugor & lägenheter

Frenellsgården

Vackert, lugn och ro, nära sjö och skog.

Lantlig stuga från1800-talet, Frenellsgården, med utsikt över Längsterbodsjön och Älvåsen. Stugan har nylagda och såpade och ett delvis nytt kök med bevarade äldre detaljer. På övervåningen ligger två (2) st sovrum med 2+2 bäddar samt en mindre bädd. En nybyggd altan/balkong med utgång från vardagsummet. Eget källvatten, elektrisk spis och vedeldad kamin, luftvärmepump, toalett och dusch. Tillgång till tvättstuga i närliggande hus.
Beläget i hänförande omgivningar med Hälsingegårdar där en stig bakom stugan vindlar upp i skogen där bär och svamp finns. Stigen är en fantastisk pulkabacke på vintern. 200 meter ned vid sjön finns en enskild strand med vedeldad bastu och en kanadensare att låna för bastu, bad och fiskeäventyr. Cykel finns att låna. Bilvägen är en tyst återvändsväg där ljud av storlom, trana, tofsvipa och en och annan traktor hörs. 20 min bilväg till Hasselabacken med slalombackar och längdskidåkningsspår.
Ved ingår men el tillkommer på vintern ca 500 kr/vecka beroende på användning.

En mindre vinterbonad s.k. bagarstuga ligger intill byggd i slutet av 1800 talet med 4 bäddar, kitchenette, badrum och tvättstuga kan också hyras till extra kostnad. Se hemsidan för mer bilder: https://embracedbytheforest.wixsite.com/frenellsgarden

vecka 25-32, 5000 kr/vecka
övriga veckor 4000 kr/vecka

Varmt välkomna! Helena