Djurkollo
Färgbild - två tjejer och hundar sittande på en stor sten
Djurkollo i Bergsjö - hunddagis m.m.
Göra Shopping

Djurkollo - hunddagis, djurpensionat och butik

på Djurkollo - Bergsjö
Välkommen till Djurkollo i Bergsjö! Hos oss hittar ni; Hunddagis, Hundpensionat, Kattpensionat, Smådjurspensionat, Djurpassning, Salong, Butik och Kurser!Djurkollo öppnades den andra april år 2011 av AnnSofie och Tove Lovlycke. Till att börja med fanns de i Gnarp, men har nu flyttat till Företagsbyn i Bergsjö. Två sanna djurvänner vars mål är att skapa en härlig, positiv och berikad djurmiljö, att få gästerna att känna sig som hemma på vårt djurpensionat och hunddagis.
Under åren så har personalstyrkan växt och idag är vi sex glada tjejer som jobbar. Samtliga är utbildade av AnnSofie och Tove och alla har samma mål, att göra dagarna på kollo till en trevlig vistelse där alla syns, alla får ta plats och alla får mysa och njuta av att vara tillsammans med djurvänner.

Öppettider:
Dagis och butik: Helgfria vardagar 6.00-19.00, lunchstängt 12-13 (butik lör/sön enl ök)
Pensionat: Öppet 365 dagar om året. Läs mer om våra lämnings- och hämtningstider på vår hemsida.
Salong: Helgfria vardagar 8-16, lunchstängt 12-13

AnnSofie har gått en längre praktisk lärlingsutbildning och har på distans läst om bland annat hundars beteende, sinnen och utveckling.
Tove har gått en lärlingsutbildning på Djurkollo med AnnSofie som handledare under Djurkollos första år.

Djurkollos verksamhet är godkänd av jordbruksverket genom länsstyrelsen och följer alla förskrifter, samt lagar och regler.

Varmt välkomna till oss & vårt glada gäng!