Evenemang Musik & Underhållning Konsert

Timbuktu & Masaka Trio - Söndagspicknick i Bergsjöparken

Välkomna till musikkväll den 8:e augusti kl 19.00 i Bergsjöparken!

© Timbuktu & Masaka Trio
Evenemang Musik & Underhållning Konsert

Timbuktu & Masaka Trio - Söndagspicknick i Bergsjöparken

Välkomna till musikkväll den 8:e augusti kl 19.00 i Bergsjöparken!

Timbuktu & Masaka Trio | Söndagspicknick i Bergsjöparken
Biljettsläpp: 18 juni 10.00
Medtag egen picknick och filt.
---
Jubel kan idag stolt presentera att Timbuktu den 8 augusti kommer göra en minst sagt spektakulär spelning i Hälsingland när han uppträder i anrika Bergsjöparken. De senaste veckorna har Jubel presenterat olika livekoncept i Hälsingland på löpande band. Först släpptes musikkvällar på Ystegårn i Näsviken, därefter tre konserter på Stenegård i Järvsö och tidigare idag avslöjades det att det blir en hel vecka av Hudikkalas på Köpmanberget. Intresset har varit stort och för att möta det stora publikintresset för livemusik presenteras nu ett nytt livekoncept och en ny kuliss till musiken – Söndagspicknick i Begsjöparken.
Som start släpps 500 biljetter till denna exklusiva spelning, vilka släpps på fredag 18 juni kl 10.00. Denna konsert är den första att annonseras i en tänkt serie av picknickkonserter i Bergsjöparken. Då det är en söndag börjar spelningen redan kl 19, och man uppmanas att ta med egen picknick och filt.

Om Timbuktu:
Ordet legend används lite lättvindigt ibland, men när det kommer till artisten och författaren Jason ’Timbuktu’ Diakité så är det helt på sin plats. Sedan 1996 har han släppt åtta album, åtskilliga singlar, vunnit åtta grammisar, fyra P3-Guldpriser samt släppt den hyllade boken ’En Droppe Midnatt’ som också blev en omtalad scenshow. Ja, ni hör ju. Folkkär, respekterad, ständigt föränderlig och beväpnad med ett brinnande socialt patos så är Timbuktu, 3 decennier in i sin karriär, mer relevant än någonsin tidigare!
Förutom att just ha släppt en samling vaggvisor tillsammans med Mapei och Pontus Winnberg (Miike Snow) på albumet ’Lullabies’ (2021) visar de färska singlarna ’Viva’, ’Bars från ett B-barn’ och Comme Ci, Comme Ça (4e juni) en Timbuktu i högform och de lovar gott inför höstens kommande albumsläpp – det första sedan 2014! I sommar beger sig Timbuktu tillsammans med bandet MASAKA Trio ut på en turné i Sverige. Sättningen är ny. Soundet avskalat, rytmen svängig och ackorden själfulla. Tänk er en jazzklubb i Harlem. Sittande eller inte, just nu känns få saker mer lockande än att få se Timbuktu på en scen igen.

Information

Produkt Attribut
  • WC
  • Naturnära

Pris
Pris från 495 SEK

Pris
Från 495 SEK

Datum & tid

08/08 kl.19:00