Färgbild - poster för teater med en man i närbild och vit text på bild.
Datum: 19 Juli - 21 Juli

Teater - DEN KOMISKA TRAGEDIN

Göra Evenemang Mässor & Utställningar Film & Teater

Fr. 250 SEK per person

Välkomna till teater i Mellanfjärden 19-21 juli!

Prisinformation

Bokas online. Betalas med SWISH alt. kontokort.

Beskrivning

I fantastiska Mellanfjärden vid norra Hälsinglands kust har det spelats professionell sommarteater i över 25 år. Efter några års uppehåll, tas traditionen upp igen.

Figge Norling som spelat och regisserat i denna vackra och rustika teater många somrar ger sig nu på Den Komiska Tragedin av belgarna Yves Hunstad och Eva Bonfanti. Äntligen får vi sommarteater i Fjärn´igen!

Pjäsen blev en omedelbar succé när den kom 1987, och Hunstad själv lär ha spelat den över 800 gånger världen över. I Sverige hade den premiär på Skånska Teatern 1989. Anders Beckman i rollen spelade den sen vidare under 13 år över hela landet.

Denna komedi bjuder på en svindlande dialog mellan "Rollen" och "Skådespelaren". Med lösnäsa. Och utan näsa. En flirt till sydeuropesika teatertraditioner, och Figge hinner gestalta uppemot 50 roller innan ridån faller.

Här avhandlas livets stora frågor; vad gör vi med våra drömmar? Hur förhåller vi oss till tiden och åldrandet? Vågar vi älska? Och kommer "Skådespelaren" och "Rollen" överens om hur det ska berättas?

Missa inte chansen att se när Figge Norling ger sig på detta halsbrytande nummer!

Kom gärna i god tid. Ta en drink eller god mat på bryggan! Antingen på klassiska restaurang Sjömärket, eller på Mellanfjärdens Deli!

Svårslagen kulturupplevelse i fantastisk miljö!

Välkomna

Datum & Tid (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Location
Fredag 19 Juli 19:00 Mellanfjärdens Teater
Lördag 20 Juli 19:00 Mellanfjärdens Teater
Söndag 21 Juli 16:00 Mellanfjärdens Teater