Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Äventyrsmästarna- Konferensaktivitet

Adress: Torggränd 4 , 829 98 Hassela Datum: Torsdag 3 dec 2020 - fredag 31 dec 2021 Visa karta

Adress: Torggränd 4 , 829 98 Hassela

Äventyrsmästarna i Hassela erbjuder spännande aktiviteter
i samarbete med Hassela Ski Resort och andra aktörer i Hälsingland.

 

DIN VÄGLEDARE
Genom de fyra elementen luft, eld, jord och vatten vägleder de er till ett komplett aktivitetsarrangemang. Till Äventyrsmästarna kan alla vända sig, oavsett ålder och fysik. De skapar en unik aktivitetslösning tillsammans med dig som kund. Med Äventyrsmästarna som ledare, hittar du alltid ett perfekt alternativ för dig.

VILDMARKSBYN
Vildmarksbyn ligger, som det hörs på namnet, mitt i vildmarken på en tall­beklädd ås och alldeles intill en porlande bäck, 3 km från Hassela Ski Resort. Det är en underbar miljö för att bygga upp gemenskap och samhörighet. Så varför inte starta eller avsluta er konferens ostört från vardagens pro­blem?
De har plats för upp till 60 sittande gäster i storkåtan och där kan man också sova upp till 30 personer.

I vildmarksbyn ordnar de kalas, svensexor, skolläger, bröllop eller företagsfester. Under en vildmarksafton får ni sitta i storkojan framför öppna elden och höra om den mytomspunna bävern och dess gäll, äta en kulinarisk middag och göra någon rolig aktivitet tillsammans. I Vildmarksbyn sker all matlagning med eld som värmekälla och de har fullständiga rättigheter. På menyn finns viltwok, pytt, korv & hamburgare, kôlbullar, grillat och "rövarstek." (lammstek i eldgrop). De har även ett mobilt kök vilket gör att de kan laga mat, var än ni befinner er på deras äventyr.

EN AKTIVITETSARRANGÖR I NORRA HÄLSINGLAND
Äventyrsmästarna arrangerar aktiviteter året om. Allt från små privata grupper till företagsgrupper på flera hundra personer. Exempel på aktiviteter och event vi erbjuder: Jakt & fiskeguidning, natur & kulturguidning, skotersafari, flerdagars skoteräventyr, kanotsafari, teambuilding, glödvandring, vildmarksby, vedeldad bad & bastu samt tävlingar.

De har täta samarbeten med andra lokala aktörer och kan därmed komplet­tera deras utbud med bl.a islandshästar, paintball, yxsmide och kolmila. De ser givetvis även till att ni blir mätta och belåtna under er vistelse och de erbjuder boende i allt från eldpallkoja till hotell.

Äventyrsmästarnas bas ligger i centrala Hassela nära Hassela Ski Resort, mitt i Sverige mellan Hudiksvall och Sundsvall. Deras kunder återfinns bland både svenska och långväga internationella gäs­ter som vill uppleva den unika naturmiljön i de trolska Hälsingeskogarna. Avståndet till Hassela från Midlanda är 70 km och från Stockholm är det 350 km.

Varmt Välkomna!

Visa mer

Tillfällen

Datum Plats    
18 Jan
Måndag 18 jan 2021 Äventyrsmästarna i Hassela
19 Jan
Tisdag 19 jan 2021 Äventyrsmästarna i Hassela
20 Jan
Onsdag 20 jan 2021 Äventyrsmästarna i Hassela
21 Jan
Torsdag 21 jan 2021 Äventyrsmästarna i Hassela

Om denna aktivitet

Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)652-350 613
Telefonnummer
+46 (0)70-372 85 55
Arrangör e-post
Öppettider
Konferensaktivteter: Året runt. Skoteraktiviteter December - April Boende: Året runt Catering: Året runt Uthyrning av minibuss: Året runt
Faciliteter
Rökfritt WC
Mat & Dryck på plats
Restaurang
Bed & Breakfast

Hau-Koda - "Tipi Camp"

Avstånd: 6,2 km
Hau-Koda är den enda native indian Tipi-Camp i Nordanstigs Kommun i Sverige. Vi undersökte restrenderna och därefter skapade vi en atmosfär full av vildmarksanda tillsammans i harmoni med vår vackra natur.
Hotell

Hotell Mellanfjärden

Avstånd: 36,9 km
Endast tio minuter från E4:an i Mellanfjärdens hamn, ligger det idylliska Hotell Mellanfjärden. Här bor du i personliga rum i genuin miljö.
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6846.cbischannel-18224.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails